Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

"Parasta mitä voi tehdä toiselle 

ei ole jakaa hänelle rikkauksiaan

vaan saada hänet löytämään omansa"                           -Benjamin Disraeli-

 

 TIETOSUOJASELOSTE

 

1.       Rekisterinpitäjä:

Työnohjauspalvelu Helmi (2 375302-1), Häikiönmäentie 185, 87950 Kuluntalahti

2.       Yhteyshenkilö:

Yrittäjä Merja Hynynen, merja.hynynen at tyonohjauspalveluhelmi.fi

3.       Rekisterin nimi:

Asiakasrekisteri

4.       Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Rekisterissä olevia tietoja käytetään asiakassuhteen perusteella ja rekisteröityjen suostumuksella asiakassuhteen (tilaajat, ohjattavat ja valmennettavat) ylläpitoon ja uudistamiseen. Ohjattavien tietoja voidaan käyttää esimerkiksi materiaalien ja muistioiden lähettämiseen liittyvään sekä tilaajien ja valmennettavien tietoja suoramarkkinointiin ja esim. oppimistehtävien käsittelyyn.

5.       Rekisterin sisältö:

Rekisteri sisältää tilaajan ja tilaajaorganisaation yhteystiedot (organisaation edustajan ja yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero, osoite/ paikkakunta, sähköpostiosoite), laskutukseen liittyvät tiedot sekä sopimussuhteeseen liittyvät tiedot (aikataulu, palvelun toteuttamisen fyysinen paikka). Rekisteri sisältää koodattuja (ei nimiä tms. tunnistetietoja) kirjallisia muistiinpanoja ohjausprosessiin liittyvästä työskentelystä, mutta ne eivät ole identifioitavissa asiakkaisiin.

6.       Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin sisältö muodostuu tilaajaorganisaation itse luovuttamista tai tilaajaorganisaation verkkosivuilla olevista julkisista tiedoista (esim. osoite ja verkkolaskutusosoite), ohjauksiin ja valmennuksiin osallistuvien suostumuksella kerätyistä tiedoista sekä yrittäjän henkilökohtaisista, koodatuista (ei nimiä tms. tunnistetietoja) muistiinpanoista.

7.       Tietojen säännönmukaiset luovutukset:

Tietoja ei luovuteta kenellekään kolmannelle osapuolelle.

8.       Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle:

Rekisterin tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tiedot pidetään Suomessa.

9.       Rekisterin suojauksen periaatteet:

a. Manuaalinen aineisto:

Manuaalinen aineisto eli ohjaus- ja valmennussopimukset sekä yrittäjän muistiinpanot säilytetään yrittäjän tiloissa, lukitussa kaapissa.

b. ATK:lla käsiteltävät tiedot:

Yritys suojaa tietojärjestelmissä olevat tiedot ja yrittäjän muistiinpanot asianmukaisin, laitteiden ja tietoturvaohjelmien mahdollistamin toimenpitein.

10.   Tarkastusoikeus:

Rekisteröidyllä on oikeus tietää, mitä tietoja hänestä on kerätty. Rekisteröity voi halutessaan tarkastaa ne lähettämällä tarkastuspyynnön rekisterissä olevasta sähköpostista osoitteeseen merja.hynynen at tyonohjauspalveluhelmi.fi

11.   Oikeus vaatia tiedon korjaamista:

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia korjaamaan virheellinen henkilötieto sekä tarvittaessa pyytää poistamaan tietonsa rekisteristä. Korjaaminen ja poistaminen tapahtuvat lähettämällä rekisterissä olevasta sähköpostiosoitteesta pyyntö osoitteeseen merja.hynynen at tyonohjauspalveluhelmi.fi

12.   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet:

Rekisterissä olevia tietoja ei käytetä muihin kuin em. tarkoituksiin.

 

 

AJANKOHTAISTA

23.5.2019

Talvi on ollut sopivasti "työntäyteinen". Suurin osa menossa olevista työnohjaus- ja coachingprosesseista jatkuu, mutta syksyllä olisi tilaa muutamalle työnohjaukselle (johdon työnohjaus, työryhmien- ja työyhteisöjen työnohjaus tai ToTo). Jos pohdit, voisiko työnohjauksesta olla hyötyä Sinulle tai työyhteisöllesi, niin ota yhteyttä.

 

22.5.2018

Minut on nimetty Kainuun Yrittäjät ry:n sote-alan yrittäjien verkoston koordinaattoriksi. Verkoston tavoitteena on parantaa sote-alan yrittäjien mahdollisuuksia toimia muuttuvassa toimintaympäristössä (Maakuntauudistus, valinnanvapauslaki). Olen myös mukana Kainuun Yrittäjien edustajana työryhmässä, joka määrittelee palveluntuottajien kriteeristöä sekä varajäsenenä HB-palvelusetelipilotti-hankkeen ohjausryhmässä. 

"Sote-verkostotyön lisäksi koordinaattori toimii linkkinä valtakunnallisiin toimijoihin ja tuo hyviä käytäntöjä ja palvelumalleja Kainuuseen yrittäjien työhyvinvoinnin lisäämiseksi (esim. Yrittäjän tukiverkko -konsepti, jota ollaan toteuttamassa valtakunnallisesti SY:n toimesta)."

 ELI ....tavataan myös näissä merkeissä!

20.3.2018

Olemme käynnistäneet Työpaikkojen työhyvinvointiverkostossa kainuulaisen Työhyvinvointipäivän suunnittelun yhteistyökumppaneidemme kanssa. Mukana ovat jo Kainuun liikunta, OTE-hanke, VESOTE - hanke,  Kainuun Muistiyhdistys, Kainuun Maa- ja kotitalousnaiset, yrittäjiä ja toimijoita Sotelta sekä eri kunnista. Toukokuun 24. päivä Kajaanissa, Suomussalmella ja Puolangalla on Työhyvinvointirastit - tapahtumat, joihin ilmoittautuminen avautuu huhtikuun aikana. Seuraathan ilmoitteua!

 

9.11.2017

Muutamalle uudelle ohjausprosessille on tilaa tammikuusta alkaen. Tarjolla on siis 

- johdon työnohjausta

- ryhmien ja työyhteisöjen työnohjausta

- työnohjauksentyönohjausta

- coaching esimiehille ja johtajille

- valmennuksia esimiestyöhön ja muutostilanteisiin

Ota yhteyttä niin arvioidaan yhdessä, olisiko yhteistyöstämme hyötyä juuri Sinulle!

 

20.10.2017

Olen Työterveyslaitoksen hallinnoiman Työpaikkojen työhyvinvointiverkoston Kainuun yhdyshenkilö. Juuri nyt on meneillään eri-ikäisyyteen liittyvä työpajasarja. Kerron mielelläni lisää - ota yhteyttä!

 

16.9.2017

Opiskelut ovat takanapäin ja on aika palata ahkerammin työmoodiin! Ensimmäiseksi taitaa olla syytä kaivaa esille se muistilista, jossa on Blogi-aihioita ja siirtyä opiskelutehtävien sijasta kirjoittamaan blogia ;) .