Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

"Parasta mitä voi tehdä toiselle 

ei ole jakaa hänelle rikkauksiaan

vaan saada hänet löytämään omansa"                           -Benjamin Disraeli-

   Kaipaatko uusia näkökulmia työhösi?   

   Haluatko löytää selkeämmät askelmerkit                                               saavuttaaksesi tavoitteesi?

   Joudutko jatkuvasti miettimään oman työsi hallintaa?

   Tuntuuko että et saavuta tavoitettasi?                                                          

 

   Coachingin tarkoitus 

     on auttaa asiakasta pohtimaan vaihtoehtoja sekä tarkentamaan ajatteluaan ja                              toimintaansa tavoitteiden mukaisesti, haluttuun suuntaan. Se keskittyy henkilön                            haasteisiin, vahvuuksiin ja tavoitteisiin kokonaisvaltaisesti, vaikka lopullinen päätavoite            olisikin tuoda lisää tehoa, tuloksia ja hyvinvointia työskentelyyn. Suosittelen coachingia              erityisesti organisaatioiden johdon tai muiden avainhenkilöiden kehittymisen tueksi                    tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

    Coachingin tavoite

      on valmennettavan yksilön tai organisaation kokonaisvaltainen kehitys, kasvu ja tasapaino.        Tilanteesta riippuen tavoitteet voivat olla hyvinkin konkreettisten ratkaisujen hakemista tai        toisaalta yksilön tai työyhteisön työroolin syvempää kehittämistä. 

 

    Coachingin toteutus 

      Coaching alkaa yhteisellä alkuneuvottelulla, jossa käymme läpi mm. asiakkaan tavoitteet            coachingille. Alkuneuvottelu ei sido vielä mihinkään. Vasta sen jälkeen teemme yhdessä              päätöksen mahdollisesta coachingin aloittamisesta. Coachingprosessi on yleensä                        lyhyempi kuin työnohjausprosessi ja tapaamiskertoja voi olla esim. 3 - 10. Coaching-                      prosessiin kuuluvat sovitusti myös itsenäiset tehtävät tukemassa tavoitteen                                  saavuttamista. Coachingiin kuuluu ehdoton luottamuksellisuus ja coachia sitoo                              vaitiolovelvollisuus. 

 

AJANKOHTAISTA

23.5.2019

Talvi on ollut sopivasti "työntäyteinen". Suurin osa menossa olevista työnohjaus- ja coachingprosesseista jatkuu, mutta syksyllä olisi tilaa muutamalle työnohjaukselle (johdon työnohjaus, työryhmien- ja työyhteisöjen työnohjaus tai ToTo). Jos pohdit, voisiko työnohjauksesta olla hyötyä Sinulle tai työyhteisöllesi, niin ota yhteyttä.

 

22.5.2018

Minut on nimetty Kainuun Yrittäjät ry:n sote-alan yrittäjien verkoston koordinaattoriksi. Verkoston tavoitteena on parantaa sote-alan yrittäjien mahdollisuuksia toimia muuttuvassa toimintaympäristössä (Maakuntauudistus, valinnanvapauslaki). Olen myös mukana Kainuun Yrittäjien edustajana työryhmässä, joka määrittelee palveluntuottajien kriteeristöä sekä varajäsenenä HB-palvelusetelipilotti-hankkeen ohjausryhmässä. 

"Sote-verkostotyön lisäksi koordinaattori toimii linkkinä valtakunnallisiin toimijoihin ja tuo hyviä käytäntöjä ja palvelumalleja Kainuuseen yrittäjien työhyvinvoinnin lisäämiseksi (esim. Yrittäjän tukiverkko -konsepti, jota ollaan toteuttamassa valtakunnallisesti SY:n toimesta)."

 ELI ....tavataan myös näissä merkeissä!

20.3.2018

Olemme käynnistäneet Työpaikkojen työhyvinvointiverkostossa kainuulaisen Työhyvinvointipäivän suunnittelun yhteistyökumppaneidemme kanssa. Mukana ovat jo Kainuun liikunta, OTE-hanke, VESOTE - hanke,  Kainuun Muistiyhdistys, Kainuun Maa- ja kotitalousnaiset, yrittäjiä ja toimijoita Sotelta sekä eri kunnista. Toukokuun 24. päivä Kajaanissa, Suomussalmella ja Puolangalla on Työhyvinvointirastit - tapahtumat, joihin ilmoittautuminen avautuu huhtikuun aikana. Seuraathan ilmoitteua!

 

9.11.2017

Muutamalle uudelle ohjausprosessille on tilaa tammikuusta alkaen. Tarjolla on siis 

- johdon työnohjausta

- ryhmien ja työyhteisöjen työnohjausta

- työnohjauksentyönohjausta

- coaching esimiehille ja johtajille

- valmennuksia esimiestyöhön ja muutostilanteisiin

Ota yhteyttä niin arvioidaan yhdessä, olisiko yhteistyöstämme hyötyä juuri Sinulle!

 

20.10.2017

Olen Työterveyslaitoksen hallinnoiman Työpaikkojen työhyvinvointiverkoston Kainuun yhdyshenkilö. Juuri nyt on meneillään eri-ikäisyyteen liittyvä työpajasarja. Kerron mielelläni lisää - ota yhteyttä!

 

16.9.2017

Opiskelut ovat takanapäin ja on aika palata ahkerammin työmoodiin! Ensimmäiseksi taitaa olla syytä kaivaa esille se muistilista, jossa on Blogi-aihioita ja siirtyä opiskelutehtävien sijasta kirjoittamaan blogia ;) .