Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

"Parasta mitä voi tehdä toiselle 

ei ole jakaa hänelle rikkauksiaan

vaan saada hänet löytämään omansa"                           -Benjamin Disraeli-

   Työnohjauspalvelu Helmin arvot ovat: 
 

   Asiakaslähtöisyys:  

    Työni perustuu tilaajaorganisaation ja ohjattavan / ohjattavien tarpeisiin. Tilaajasuhteessa        painottuvat organisaation tavoitteiden ja johtajuuden tukeminen, luottamus ja avoimuus            sekä sopimusten noudattaminen. Suhteessa ohjattaviin pidän keskeisinä vaitioloa,                      ohjattavan / ohjattavien itsenäisyyttä ja vastuuta omista ratkaisuistaan. Asetan                            kaiken ammattitaitoni asiakkaideni käyttöön ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen.

 

   Luottamuksellisuus:  

     Kaikki työhöni liittyvät asiat ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen ovat luottamuksellisia.         Tapaamisten luottamuksen taso suhteessa organisaation edustajiin sovitaan yhteisessä             alkukartoituksessa organisaation edustajan, ohjattavan / ohjattavien kanssa. Myös                       arviointi- ja palautekäytännöistä sovitaan yhdessä em. neuvottelussa.

 

   Vastuuntuntoisuus:

     Pidän kiinni sopimuksista. Pyrin joustavasti vastaamaan organisaation ja ohjattavan /                 ohjattavien muuttuviin tarpeisiin. Sitoudun tunnollisesti valmistautumaan jokaiseen                     työnohjausistuntoon. Suhtaudun saamaani palautteeseen vakavasti ja kehitän sekä itseäni       että yritykseni toimintaa saamani palautteen suuntaisesti. Tekemäni virheet korjaan                   välittömästi.

AJANKOHTAISTA

23.5.2019

Talvi on ollut sopivasti "työntäyteinen". Suurin osa menossa olevista työnohjaus- ja coachingprosesseista jatkuu, mutta syksyllä olisi tilaa muutamalle työnohjaukselle (johdon työnohjaus, työryhmien- ja työyhteisöjen työnohjaus tai ToTo). Jos pohdit, voisiko työnohjauksesta olla hyötyä Sinulle tai työyhteisöllesi, niin ota yhteyttä.

 

22.5.2018

Minut on nimetty Kainuun Yrittäjät ry:n sote-alan yrittäjien verkoston koordinaattoriksi. Verkoston tavoitteena on parantaa sote-alan yrittäjien mahdollisuuksia toimia muuttuvassa toimintaympäristössä (Maakuntauudistus, valinnanvapauslaki). Olen myös mukana Kainuun Yrittäjien edustajana työryhmässä, joka määrittelee palveluntuottajien kriteeristöä sekä varajäsenenä HB-palvelusetelipilotti-hankkeen ohjausryhmässä. 

"Sote-verkostotyön lisäksi koordinaattori toimii linkkinä valtakunnallisiin toimijoihin ja tuo hyviä käytäntöjä ja palvelumalleja Kainuuseen yrittäjien työhyvinvoinnin lisäämiseksi (esim. Yrittäjän tukiverkko -konsepti, jota ollaan toteuttamassa valtakunnallisesti SY:n toimesta)."

 ELI ....tavataan myös näissä merkeissä!

20.3.2018

Olemme käynnistäneet Työpaikkojen työhyvinvointiverkostossa kainuulaisen Työhyvinvointipäivän suunnittelun yhteistyökumppaneidemme kanssa. Mukana ovat jo Kainuun liikunta, OTE-hanke, VESOTE - hanke,  Kainuun Muistiyhdistys, Kainuun Maa- ja kotitalousnaiset, yrittäjiä ja toimijoita Sotelta sekä eri kunnista. Toukokuun 24. päivä Kajaanissa, Suomussalmella ja Puolangalla on Työhyvinvointirastit - tapahtumat, joihin ilmoittautuminen avautuu huhtikuun aikana. Seuraathan ilmoitteua!

 

9.11.2017

Muutamalle uudelle ohjausprosessille on tilaa tammikuusta alkaen. Tarjolla on siis 

- johdon työnohjausta

- ryhmien ja työyhteisöjen työnohjausta

- työnohjauksentyönohjausta

- coaching esimiehille ja johtajille

- valmennuksia esimiestyöhön ja muutostilanteisiin

Ota yhteyttä niin arvioidaan yhdessä, olisiko yhteistyöstämme hyötyä juuri Sinulle!

 

20.10.2017

Olen Työterveyslaitoksen hallinnoiman Työpaikkojen työhyvinvointiverkoston Kainuun yhdyshenkilö. Juuri nyt on meneillään eri-ikäisyyteen liittyvä työpajasarja. Kerron mielelläni lisää - ota yhteyttä!

 

16.9.2017

Opiskelut ovat takanapäin ja on aika palata ahkerammin työmoodiin! Ensimmäiseksi taitaa olla syytä kaivaa esille se muistilista, jossa on Blogi-aihioita ja siirtyä opiskelutehtävien sijasta kirjoittamaan blogia ;) .